Ambius Kerstblog

met het laatste nieuws en dé trends van kerst 2024
Onze kleurpakketten brengen de steden van Europa dichterbij!

Onze kleurpakketten brengen de steden van Europa dichterbij!

Elke kleur reflecteert de uitstraling van een Europese stad. Zo zijn door onze stylisten de 12 verschillende kleur pakketten samengesteld in verrassende trendkleuren.

Passend bij uw bedrijf

Ze vormen een pallet van traditionele en moderne combinaties waardoor er voor elke setting en sfeer een geschikt kleurpakket te vinden is. Kiest u voor scandinavisch design, de uitstraling van een echte cosy kerstmarkt, de allure en het temperament van een zuid europese hoofdstad of voor de pracht en praal zoals u die alleen in Wenen tegen komt?
Onze belevingsexperts adviseren u graag zodat het een mooie eenheid wordt met de kleurtonen die passen bij het logo en de huisstijl van uw organisatie.

Meer dan alleen kerstbomen

Het gekozen kleurpakket kan vervolgens ook schitterende toegepast worden in de andere kerstdecoraties zoals kerstkransen, guirlandes en cascade schalen. Zodat de kleur van de gekozen stad echt tot leven gebracht wordt op uw locatie.
Uiteraard is het ook mogelijk om een customer made pakket samen te stellen. Hiervoor plannen we graag een adviesgesprek met u en één van onze belevingsexperts.

Vakkundig geleverd door heel Nederland

We hebben gekozen voor 12 kleurpakketten zodat we de logistiek op een efficiënte en daarmee duurzame manier kunnen regelen. Om zo door heel Nederland volgens de afgesproken planning voor een sfeervolle kerst op de werkplek te zorgen.

Uitvoering en formaat

Alle kleurpakketten bevatten daarnaast een selectie van 3 maten kerstballen in 4 of 5 verschillende kleuren in glans en matte uitvoering. Door het gebruik van verschillende maten kerstballen worden onze kerstbomen rijk gedecoreerd en staat de decoratie in verhouding met de grootte van de kerstboom. Er wordt zo meer diepte gecreëerd met als resultaat een luxueuze uitstraling.

Door onze stylisten zijn 12 verschillende kleur pakketten samengesteld in verrassende trendkleuren. Elke kleur reflecteert de uitstraling van een Europese stad.

Author:

3 × een =